Outdoorsports

Siden 2002 har vi lavet ture, kurser og events i ind- og udland for tusindvis af mennesker hvert år. Vores passion, for natur og friluftsliv er det bærende element under alle vores arrangementer og vi glæder os til at dele den med dig. Lets get out there!

Havkajak MTB Vandring Klatring Kano

På alle vores ture møder du passionerede guider og instruktører, der elsker friluftslivet og gerne lærer fra sig under mottoet:

Lets get out there!Din sikkerhedVi afholder selv alle vores arrangementer, og vægter sikkerhed og kvalitet i oplevelserne som højeste prioritet. Alle vores aktiviteter er forsikringsdækkede.Godt udstyrVi ved, at det kan være svært at komme i gang med udstyrskrævende aktiviteter. I vores shop findes et godt udbud af forskellige pakkeløsninger til gode priser.Et stærkt netværkOutdoorsports er medlem af Rejsegarantifonden,  Brancheforeningen for Teambuilding & Ledertræning samt forskellige netværksgrupper.TeambuildingVi arrangerer årligt hundredvis af arrangementer, og skræddersyer firmature og aktive oplevelser til både små og store grupper i ind- og udland.KajakMountainbikeKanoVandringKlatringOm Outdoor Sports

Hos Outdoorsports kan du tage på kajakkursus, montainbikeferie, vandreture, kanoekspeditioner og meget andet i både  ind- og udland.

Be the first to comment

Leave a Reply